Belangrijke COVID-19 mededeling van JPT

In deze turbulente tijden waar COVID-19 invloed heeft op het leven van iedereen gaan de gevolgen van het ‘Corona’ virus onze deur niet voorbij. Bij JPT hebben wij diverse maatregelen genomen voor zowel de veiligheid van onze medewerkers als de veiligheid van onze producten voor medische toepassingen.

Veiligheid van medewerkers
Binnen onze kantoor- en productielocatie volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Enkele van de maatregelen die wij genomen hebben:

  • Aanvullende maatregelen voor desinfectie
  • Verschoven pauzetijden
  • Een minimum afstand van 1,5 meter tussen individuen
  • Wij stimuleren thuiswerken voor kantoormedewerkers
  • Digitale klantbijeenkomsten

Veilig te gebruiken producten
Omdat wij zeer kleine metalen delen voor gebruik binnen medische toepassingen produceren, onder de ISO13485, krijgen wij veel vragen over de veiligheid van onze producten in relatie tot COVID-19. Het is goed om te weten dat de ISO13485 een richtlijn is voor kwaliteitsgarantie, traceerbaarheid en aansprakelijkheid.
Al onze producten worden – zoals altijd – geproduceerd in een strikt gecontroleerd proces. Het proces van het reinigen van de producten na productie wordt continue overzien. Wij kunnen u met vertrouwen verzekeren dat al onze producten veilig zijn voor gebruik bij medische toepassingen, ook in deze turbulente tijden.

Aanvullende informatie
Heeft u behoefte aan aanvullende informatie over wat wij (moeten) doen in deze tijden, neem dan contact met ons op.