Beter binnenklimaat, betere producten

Bij JPT hebben wij recent ons klimaatsysteem vernieuwd, inclusief het plaatsen van een warmte terugwin installatie (WTW). Met de nieuwe installatie zijn we in staat om in elke ruimte het binnenklimaat apart te regelen; kantoren, productiehal en test/eindcontrole station. Met een stabieler binnenklimaat voor onze medewerkers hebben zij een prettiger en gezondere omgeving om in te werken. Dit verhoogt de concentratie en verlaagt het risico op uitval door ziekte.
Omdat het nieuwe klimaatsysteem een stabiel binnenklimaat realiseert, temperatuur en luchtvochtigheid, profiteren onze klanten ook. Het nieuwe, betere binnenklimaat leidt tot nog minder maatafwijking bij de productie van ultra kleine en zeer precieze metalen delen. Op zichzelf zorgt dat voor een nog hogere kwaliteit en dat past uitstekend bij onze doelstellingen.
De warmte terugwin installatie verlaagt onze CO2 uitstoot, verlaagt onze energierekening en is daarmee zowel duurzaam als toekomstbestendig.
Tegelijk met het plaatsen van het nieuwe airconditioning systeem hebben wij de ruimte voor onze eindcontrole verbouwd. Daarbij hebben we energiebesparende LED verlichting geplaatst. Deze nieuwe LED verlichting levert voldoende lumen (lichtsterkte) voor visuele inspecties bij onze eindcontrole en is energiebesparend en duurzaam.
jpt klimaatsysteem duurzaam