Draadvonk technologie

Er zijn slechts enkele technologieën die ervoor zorgen dat ultra precieze metalen onderdelen van slechts enkele millimeter groot gemaakt kunnen worden. Vonkerosie, zinkvonken of draadvonk EDM (Electrical Discharge Machining) zijn enkele van deze draadvonk technologieën. JPT beheerst deze draadvonk technieken en heeft de modernste machines, een klimaat gecontroleerde productieruimte en vooral de kennis om voor u de micro metalen onderdelen te maken die u nodig heeft.

Machine micro onderdelen

Micro metalen onderdelen, zoals pincetpunten voor medische toepassingen of erg kleine radartjes voor in horloges, mogen nagenoeg geen maatafwijking hebben. Niet alleen zorgen wij met de juiste draadvonk technologie ervoor dat er nagenoeg geen afwijking is, met 3D optische en laser apparatuur controleren wij daadwerkelijk of de afgesproken minieme afwijking niet overschreden wordt. Dit geldt niet alleen voor de diverse fijnmechanische onderdelen die wij ontwerpen en produceren met draadvonk technologie, maar ook voor het boren van microscopisch kleine gaten of het assembleren van zeer kleine onderdelen met micro laser technologie.

Voordelen draadvonk technologie

Wanneer u kiest voor de draadvonk techniek van JPT dan heeft een groot aantal voordelen:

• Kleinst mogelijke afwijking in de markt
• Repeteerbare toleranties
• Onze passie en kennis bieden oplossingen
• Productie identiek aan prototype
• Modernste machines
• ISO 13485 en ISO 9001 certificering

U kiest niet alleen voor JPT vanwege de voordelen van de draadvonk EDM oplossing als hierboven. U kiest bewust voor JPT omdat wij passie hebben voor het allerkleinste. Met liefde voor het vak en uitgebreide jarenlange kennis zorgen wij ervoor dat de micro metalen onderdelen die u nodig heeft daadwerkelijk bijdragen aan uw betere product.

Micro EDM

EDM (electrical discharge machining), ofwel draadvonk techniek kent vele varianten. Bij JPT gebruiken wij uitsluitend de beste varianten. Zo is het zinkvonken en draadvonken van onze Wire EDM machines niet alleen klimaat geconditioneerd, maar bovenal klimaat gecontroleerd. Dat geeft u zekerheid. Diezelfde zekerheid op kwaliteit die u ook krijgt wanneer wij voor u fijnmechanische onderdelen ontwerpen en produceren met een van onze andere technieken, zoals vonkerosie en het boren van kleine gaten.

Zekerheid met JPT

Wanneer u kiest voor de hoogste repeteerbare kwaliteit van uw producten waarvoor u micro metalen onderdelen nodig heeft dan kiest u voor JPT voor het ontwerpen en produceren van die fijnmechanische metalen onderdelen. Met onze diverse draadvonk / vonkerosie technologie maken wij voor u zeer kleine metalen onderdelen die u nodig heeft. Als u wilt weten hoe wij dat doen of wanneer u een bezoek wilt brengen aan onze geconditioneerde productielocatie, neem dan contact met ons op.

Zinkvonken, vonkerosie, machine micro onderdelen, boren van kleine gaten, draadvonk technologie, EDM, draadvonk EDM, micro EDM, micro die sinking, micro wire erosion, micro machining, small hole drilling, electrical discharge machining, wire EDM, micro EDM