Fijne feestdagen

Dit is de tijd van het jaar om zowel terug als vooruit te kijken. Starten we met reflectie, 2020 was een bijzonder jaar. Natuurlijk is er de Corona pandemie die invloed heeft op elke persoon en elke organisatie. Behalve allerlei maatregelen die wij namen om ons team op het werk veilig te houden voelden wij extra druk als een (oem) leverancier van onderdelen voor medische apparatuur.
Over medische apparatuur gesproken … we zijn erg trots op de voortgang die we dit jaar samen met Sirius Medical maakten. Met de ontvangst van het CE keurmerk voor de Pintuition en de uitlevering van de eerste systemen maken we stappen bij het comfortabeler maken van het leven van zowel borstkankerpatiënten als medisch specialisten.
Als laatste vermelden we graag de introductie van FMEA bij JPT (Failure Mode and Effect Analysis). Daarmee leggen we de lat voor kwaliteit weer een stukje hoger.

Kijken we vooruit, dan zien we een veelbelovend 2021 waar het leven zal normaliseren, zover als dat in dit nieuwe tijdperk mogelijk is. Voor nu wensen wij u hele fijne Kerstdagen en een gelukkig en gezond Nieuwjaar.
Ons team neemt van 24 december tot en met 3 januari wat vrije tij op om nieuwe energie op te doen. Graag tot in 2021.