Fijne Feestdagen!

Wanneer wij terugkijken op het afgelopen jaar mogen we concluderen dat 2017 opnieuw een succesvol jaar was. Aan het begin van dit jaar werd de Achterhoekse Innovatie Award aan JPT toegekend, wat een bewijs is van onze kennis en innovatie. Daarnaast hebben wij een gezonde groei doorgemaakt en hebben diverse nieuwe medewerkers met grote passie voor het allerkleinste mogen verwelkomen. We zijn gestart met het automatiseren van onze productieomgeving en de eerste robot heeft inmiddels zijn intrede gedaan. Volgend jaar zetten wij de volgende sappen en maken ons productieproces nog duurzamer met een nog hogere kwaliteitsstandaard. Al met al zijn we klaar om in 2018 nieuwe innovatieve oplossingen en producten aan te bieden.

Maar, niets van dit alles is mogelijk zonder het vertrouwen van en de samenwerking met onze klanten. Daarvoor geven wij u een groot DANK U WEL!
Ons kantoor en onze productiefaciliteit zijn gesloten van 23 december 2017 tot en met 2 januari 2018. Wij wensen u fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig begin van 2018!

Team JPT

JPT Seasons Greatings