Fijnmechanische bouwdelen en instrumenten ISO13485

In deze bijzondere en moeilijke tijd waarin COVID-19 (het nieuwe Corona virus) het leven van velen overhoop gooit ontstaan tegelijk nieuwe en mooie initiatieven. Bedrijven in de maakindustrie en met ervaring binnen de medische sector slaan de handen ineen. JPT draagt daar graag aan bij.

Bij JPT zijn wij specialist in het ontwerpen, bouwen van prototypes en produceren van series fijnmechanische onderdelen voor medische toepassingen. Dat kan zijn voor beademingsapparatuur, beademingsmaskers of alle andere noodzakelijke medische instrumenten en -toepassingen.
Onze ISO 13485:2016 certificering staat daarbij garantie voor traceerbaarheid en controleerbaarheid van kwaliteit.

Bent u producent van medische apparaten of medische instrumenten die kunnen bijdragen aan de bestrijding van het nieuwe Corona virus? Dan helpen wij u graag, bijvoorbeeld met het bij ons in huis ontwikkelen, testen of produceren van:

  • Draadvonktechnologie en/of vonkerosie/zinkvonken voor micro toepassingen (onderdelen van slechts enkele millimeter omvang en met nagenoeg nul maatafwijking)
  • Laserlassen van micro-onderdelen
  • Samenstellen van delen
  • Monteren, polijsten en slijpen van (medische) instrumenten
  • Van prototype tot grote volumes/series

Bovenstaande zijn slechts voorbeelden. Heeft u een specifieke medische toepassing waar u kleine, zeer precieze en hoogwaardige metalen delen voor nodig heeft? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij hebben een eigen uiterst moderne en klimaat gecontroleerde productiefaciliteit met voldoende capaciteit om nu te helpen deze crisis te bestrijden. Wij hebben ervaring met medische toepassingen, zowel nationaal als internationaal en zijn ISO 13485:2016 gecertificeerd. Wereldwijde snelle levering. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Samen zijn we sterk, samen krijgen we Corona eronder!