Gasmeters en vloeistofmeters

Bij gasmeters en vloeistofmeters is het uiterst belangrijk dat de doorstroom gecentreerd en gecontroleerd is. Zeker wanneer het gaat om vloeistofmeters en gasmeters met een zeer lage doorstroomsnelheid. Deze worden gebruikt in laboratorium omstandigheden, in gevaarlijke omstandigheden zoals de petrochemische industrie en andere industriële omstandigheden. De nauwkeurigheid van de vloeistofmeter of de gasmeter bereikt u alleen wanneer de erg kleine en zeer precieze metalen onderdelen van de hoogste kwaliteit zijn.

Precisie doorstroom meters

De specialisten van JPT hebben een ware passie voor het allerkleinste en zijn in staat om door vakmanschap de kleinste metalen onderdelen te maken met de kleinst mogelijke maatafwijking in de branche. Zo boren wij, als voorbeeld, gaten in metalen buisjes tot 0,05 mm klein. Daarbij zorgt de maatnauwkeurigheid ervoor dat vloeistof en gas soepel, snel en zonder turbulentie doorstroomt. Een gecontroleerde en precieze dosering is daarmee geen enkel probleem. Voor nauwkeurige gasmeters en vloeistofmeters is dat uiterst belangrijk.

Kwaliteit borgen

Naast de kennis en passie van de specialisten van JPT zijn wij ISO 9001 gecertificeerd en werken wij met een geautomatiseerd systeem dat onze kwaliteit borgt. Onze 3D laser scanapparatuur zorgt voor meetrapporten per serie, of per enkelstuks, van onze zeer nauwkeurige onderdelen voor gasmeters en vloeistofmeters. De meetrapporten worden opgeslagen en meegeleverd bij de zeer kleine metalen onderdelen voor uw gasmeters, vloeistofmeter, drukmeter of damp leveringssysteem. Zo kunt u de kwaliteitsborging naadloos overnemen in uw systeem en daarmee de kwaliteit naar uw klant garanderen.

Voordelen JPT voor gasmeters en vloeistofmeters

Wanneer u samenwerkt met de specialisten in zeer kleine en precieze metalen onderdelen, de vakmensen van JPT, dan kunt u rekenen op de volgende voordelen:

·         Kleinst mogelijke maatafwijking in de branche
·         Gecontroleerd proces en geborgde kwaliteit
·         Hoge leverbetrouwbaarheid past naadloos binnen uw productieproces
·         ISO 9001 gecertificeerd en productie volgens Lean Manufacturing

Metalen onderdelen voor drukmeters en dampsystemen

Ook voor uw drukmeters en dampsystemen bent u bij JPT aan het juiste adres. Zeker bij dampsystemen is het belangrijk dat de damp in de juiste hoeveelheid en in de juiste richting verneveld wordt. Zonder turbulentie en met de kleinste invloed van de omgeving. Een zeer nauwkeurige uitstroomopening is waar u op wilt vertrouwen. Keer op keer.

Metalen onderdelen voor vloeistofmeters en gasmeters van JPT

Wilt u als ontwerpers of producent vertrouwen op de grootste precisie voor uw vloeistofmeter of gasmeter voor uw klant? Dan is het slim om contact op te nemen met de specialisten van JPT die met laserlassen en Wire EDM (electrical discharge machining, ook wel draadvonktechnologie) uw producten met passie maken. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Gasmeter, vloeistofmeter, dampsysteem, drukmeter, verdamper, massa doorstoommeter, lage doorstroomsnelheid, kalibratie, turbulentie, doseren.