Instrumenten voor tandheelkunde

Als kaakchirurg, tandarts en mondhygiëniste weet u dat uw tandheelkundige instrumenten er belangrijk zijn. Niet alleen moeten ze prettig in de hand liggen, maar bovenal uitstekend functioneren bij tandheelkundige behandelingen zoals gebitsreiniging, kaakoperatie, wortelkanaalbehandeling, tand trekken, kies trekken, boren, vijlen, vullen en meer. Zeer precieze tandheelkundige en operatie instrumenten zijn een belangrijke factor bij het slagen van een tand- of kaakoperatie of andere tandheelkunde behandeling.

Precisie instrumenten voordelen tandheelkunde

Of u nu in een ziekenhuis of tandartspraktijk werkt, goede zeer fijne en erg precieze instrumenten voor tandartsen en kaakchirurgen zijn erg belangrijk. Binnen de tand en kaak geneeskunde worden veel micro instrumenten gebruikt, zoals de micro pincet, boren, vijlen, micro schaar, operatieschaar, spiegels en meer. Voor al deze precisie instrumenten geldt dat wanneer de zeer fijne en ultra precieze metalen – bewegende – delen door JPT zijn gemaakt dat u als tandarts of kaakchirurg zeker weet dat:

• Deze micro medische instrumenten veilig zijn
• De precisie instrumenten prettig werken
• Uw tandheelkundige instrumenten geen nevenschade veroorzaken
• Uw behandeling een grotere kans van slagen heeft

ISO 13485 bij JPT

JPT is gecertificeerd voor de medische ISO 13485 norm en dat garandeert kwaliteit en zekerheid bij het ontwerp en de productie van medische instrumenten. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om zeer precieze en erg fijne medische instrumenten voor tandheelkunde, kaakchirurgie, of bijvoorbeeld zenuwbehandelingen, kunstwerken of vullingen. Met de productie van JPT onder het iSO 13485 kwaliteitssysteem weet u als kaakchirurg of tandarts zeker dat de micro instrumenten die u gebruikt voldoen aan alle geldende normen, wet- en regelgeving. Veilig en zeker.

Micro medische ingrepen

Binnen de tandheelkunde en kaakchirurgie komen steeds vaker micro medische ingrepen (Minimal Invasive Surgery (MIS)) voor om de overlast voor de patiënt tot een minimum te beperken en het genezingsproces te versnellen. Daarvoor zijn wel speciale micro medische instrumenten nodig. Met de ultra fijne en zeer precieze metalen – bewegende – delen van JPT weten medische instrumentenmakers zeker dat zij micro medische instrumenten voor tandarts en kaakchirurg maken met de hoogste kwaliteit. Zeker door de ISO 13485 medische ISO norm van JPT kunnen makers van medische instrumenten vertrouwen op de beste kwaliteit, kleinste maatafwijking in de markt en traceerbaarheid van maakdelen.

Tandheelkundige operaties

Kaakchirurg, tandarts of mondhygiënist, als tandheelkundig professional wilt u micro medische instrumenten die u het werk eenvoudiger maken en minder overlast voor de patiënt veroorzaken. U wilt tot op de halve millimeter nauwkeurig kunnen werken. Bij kaakoperaties, zenuwoperaties, wortelkanaalbehandelingen, gebitsreiniging, het aanbrengen van kronen en bruggen, vullen van gaatjes en meer. Met medische instrumenten die zijn voorzien van zeer kleine, precieze en erg fijne metalen delen van JPT weet u zeker dat u uw werk goed kunt doen en tot een beter resultaat komt. Wilt u zeker zijn dat de micro medische instrumenten die u gebuikt de fijne en erg precieze, vaste of bewegende delen van JPT heeft? Neem dan even contact met ons op. Wij voorzien u graag van informatie.

Tandheelkunde, kaakchirurgie, wortelkanaalbehandeling, zenuwbehandeling, brug, kroon, gaatje, boren, vijlen, tandarts, kaakchirurg, ISO13485, micro medisch instrument, minimaal-invasieve chirurgie, tandoperatie, kaakoperatie