Micro instrumenten

Veel medici weten dat precisie instrumenten erg belangrijk zijn bij medische ingrepen, zoals thorax, zenuw of hersen operaties. Deze micro instrumenten moeten niet alleen prettig en effectief werken, maar bovenal garantie geven op een goed eindresultaat. Met de micro precisie onderdelen van JPT weten chirurgen over de hele wereld zeker dat zij precisie instrumenten gebruiken die passen bij hun professionaliteit.

ISO 13485

De ISO 13485 normering van JPT staat garant voor kwaliteit en zekerheid. Of het nu gaat om instrumenten voor thorax operaties, instrumenten voor zenuw operaties, instrumenten voor oogoperaties of instrumenten voor hersen operaties. Met de productie van JPT onder ISO 13485 kwaliteitssysteem weten chirurgen en inkopers van ziekenhuizen dat de micro instrumenten die zij gebruiken veilig en zeker zijn.

Precisie instrumenten voordelen

Wanneer we kijken naar medische toepassingen dan zijn er veel verschillende precisie en micro instrumenten die gebruikt worden, zoals de micro pincet, micro injector, micro spuit, micro schaar en de operatieschaar. Voor al deze precisie instrumenten geldt dat wanneer de ultra fijne mechanische metalen onderdelen van JPT gebruikt zijn de chirurg zeker weet dat:

• De micro medische instrumenten veilig zijn
• De precisie instrumenten prettig werken
• Zij de kleinst mogelijke afwijking in de markt kennen
• De operatie een grotere kans van slagen heeft

Instrumenten voor oogoperaties

Bij oogoperaties gebruiken chirurgen speciale micro instrumenten, bekend als ophthalmic instruments. Datzelfde geldt bij andere medische ingrepen waar het operatiegebied gevoelig of zeer klein is. Juist in die gevallen wil een chirurg zeker weten dat de micro instrumenten die hij gebruikt van de hoogste kwaliteit zijn. Een ISO13485 normering zoals JPT die heeft en onder welke norm zij werkt staan garant voor die hoogste kwaliteit. De fijnmechanische onderdelen van JPT die gebruikt worden in instrumenten voor oogoperaties, thorax operaties, zenuw operaties en hersenoperaties zijn de best verkrijgbare in de markt.

Micro instrumenten van JPT

Wilt u als chirurg of als inkoper van een ziekenhuis zeker zijn dat de precisie instrumenten die u gebruikt van de beste kwaliteit zijn? Verzeker u er dan van dat deze gemaakt zijn door JPT of in elk geval ultra fijn mechanische metalen onderdelen bevatten die ontworpen en geproduceerd zijn door JPT. Wilt u daar meer over weten of wilt u dat wij u helpen met de selectie? Neem dan snel contact met ons op.

Precisie instrumenten, instrumenten voor oogoperaties, micro pincet, micro injector, micro spuit, micro schaar, operatieschaar, instrumenten voor thorax operatie, instrumenten voor zenuw operatie, instrumenten voor hersen operatie, ISO 13485, ophthalmic instruments, micro forceps, irrigation cannula, irrigation canulla, micro scissors, laparascopic instruments, thorax instruments, neurosurgical instruments.