Micro medische ingrepen

Wanneer we het hebben over micro medische ingrepen, zoals minimaal invasieve chirurgie, ook bekend onder de Engelse term minimal invasive surgery (MIS), dan zijn de te gebruiken micro instrumenten erg belangrijk. Precieze medische ingrepen vragen om precieze medische instrumenten, bij voorkeur ontworpen en gemaakt onder het ISO 13485 kwaliteitssysteem. Alleen zo weten chirurgen die minimaal invasieve chirurgie uitvoeren dat hun operatie de hoogste kans van slagen heeft.

Minimaal-invasieve chirurgie

De precisie instrumenten die chirurgen bij MIS (minimal invasive surgery) gebruiken moeten van de hoogste kwaliteit zijn. De afwijkingen in de ultra fijn mechanische metalen onderdelen in deze instrumenten moet nagenoeg gelijk aan nul zijn om de kans van slagen van een operatie zo hoog mogelijk te maken. De micro instrumenten moet altijd goed werken, keer op keer. Wanneer de fijnmechanische onderdelen van JPT zijn gebruikt, ontworpen en geproduceerd onder de ISO 13485 normering, weten chirurgen dat het goed zit.

Voordelen micro instrumenten van JPT

Wanneer chirurgen voor minimaal-invasieve chirurgie, zoals bij een zenuwoperatie, hersen operatie, thorax operatie of oogoperatie precisie instrumenten gebruiken die de fijnmechanische onderdelen van JPT bevatten hebben zij veel voordelen:

• De kleinst mogelijke afwijking voor een goede werking
• Zekerheid door de continuïteit van de kwaliteit
• Grote kans van slagen operatie
• Lager sterftecijfer door goede instrumenten

Medische ingrepen

Bij medische ingrepen is het dus belangrijk om micro instrumenten va de hoogste kwaliteit te gebruiken. De specialisten van JPT, ontwikkelaar en producent van ultra fijnmechanische onderdelen voor medische toepassingen, weet dat als geen ander. Daarom zijn instrumenten voor medische ingrepen van JPT de beste in de markt. De kleinste afwijking die in serie gegarandeerd wordt én geproduceerd onder het ISO 13485 kwaliteitssysteem. Zekerheid voor zowel de chirurgen zenuwoperaties, hersenoperaties, longoperaties en oogoperaties als voor de inkoper van ziekenhuizen.

Instrumenten voor medische ingrepen van JPT

Als u als ontwikkelaar van instrumenten voor medische ingrepen, zoals micro pincet, micro injector, micro spuit, micro schaar of operatieschaar, zeker wilt weten dat u aan medici de beste kwaliteit biedt, dan kiest u voor de ultra fijnmechanische onderdelen van JPT. Neem contact met ons op en wij vertellen u hoe wij u die helpen die medische instrumenten te ontwikkelen.

Minimaal-invasieve chirurgie, zenuw operatie, hersen operatie, thorax operatie, long operatie, oog operatie, minimal invasive surgery, neuro surgery, thorax surgery, eye surgery