Micro ontwikkeling

Het ontwikkelen van micro metalen onderdelen is geen kleinigheid. De specialisten van JPT weten dat als geen ander omdat wij al tientallen jaren in dit vakgebied actief zijn. Niet alleen hebben wij de kennis voor het ontwerpen en produceren van ultra fijnmechanische onderdelen, wij hebben een ware passie voor het vakgebied.

Onderzoek en ontwikkeling

Bij het onderzoek en de ontwikkeling van micro metalen onderdelen werken wij nauw samen met ingenieursbureaus en productiebedrijven. De gezamenlijke kennis van eindproduct en ultra precieze metalen onderdelen maakt het succes. Research & Development speelt dan ook een belangrijke rol binnen JPT. Zo ontwerpen wij zelfs onze eigen gereedschappen en machines wanneer de industriestandaard niet voldoet aan de eisen van onze klanten.

Prototype ontwikkeling

Om het juiste fijnmechanische onderdeel van metaal te verkrijgen is het belangrijk om een prototype te ontwikkelen. Daarbij houden wij rekening met het feit dat de uiteindelijke productie aan de hand van het prototype niet af mag wijken. Ofwel, de maatafwijking in de productie van de fijnmechanische metalen onderdelen is net zo klein als bij het prototype. Zo garanderen wij kwaliteit die wij borgen met onze ISO 9001 en ISO 13485 (medische industrie) certificeringen. Onze gezamenlijke kennis zorgt voor een prototype dat werkt en de opvolgende productie die zorgt dat uw producten blijven werken.

Voordelen micro ontwikkeling door JPT

Kennis en passie zijn de basis voor succes. Bij het ontwerpen en ontwikkelen van zeer precieze metalen onderdelen zetten wij onze technieken in: draadvonken, zinkvonken, vonkerosie, het boren van microscopisch kleine gaten en assemblage door micro laser technologie. Techniek gecombineerd met kennis en passie zorgen voor een prototype dat werkt. Uw voordelen op een rij:

• Professionele projectmatige aanpak
• Gezamenlijk ontwerp door gecombineerde kennis
• Prototype dat omgezet kan worden naar productie
• Uitgebreide 3D laser maatcontrole
• Kleinst mogelijke maatafwijking in de markt

Onderzoek micro technologie

Voor het onderzoek naar micro technologie werkt JPT samen met veel kennispartners. Zo zijn wij lid van de Dutch Precision Technology gemeenschap, werken wij samen met hogescholen en universiteiten en ontwerpen en ontwikkelen wij ultra precieze metalen onderdelen samen met ingenieursbureaus. Onderzoek en kennis zorgen dat uw prototype past als een uurwerk uit Zwitserland.

Prototype aanvragen

Bent u producent, kennispartner of ingenieursbureau en u heeft behoefte aan een prototype dat zorgt dat uw oplossing door uw klant geaccepteerd wordt? Praat dan met de specialisten van JPT. Neem vandaag nog contact met ons op voor een eerste afspraak.

Ontwerp en ontwikkeling, research and development, prototype ontwikkeling, onderzoek micro technologie