Micro tandwiel

Bijna microscopisch kleine tandwielen van metaal zijn vaak essentiële onderdelen in uurwerken, horloges en optische instrumenten. Omdat de micro tandwielen essentieel zijn voor de beweging in een horloge of microscoop moeten deze van de hoogste kwaliteit zijn. En niet één keer, maar keer op keer. U wilt immers dat ál uw producten van de hoogste kwaliteit zijn.

Horloge en optisch

De micro onderdelen, zoals tandwielen en overbrengingen, van JPT voldoen aan die hoogste kwaliteitsstandaard. Onze ISO 9001 certificering borgt die kwaliteit voor u. Op die manier kiest u voor zekerheid, maar er is meer. In het bijzonder voor horloge, uurwerk of optisch instrument heeft JPT de kennis en passie om voor u de juiste ultra precieze metalen onderdelen te ontwikkelen, ontwerpen en produceren. Keer op keer.

Draadvonk technologie

Met onze diverse draadvonk technologie oplossingen (wire EDM), zoals zinkvonken, vonkerosie maar ook met het boren van zeer kleine gaten en micro laser lassen heeft JPT de capaciteit in huis om micro tandwielen te produceren die voldoen aan uw specificatie. Het maakt niet uit hoe klein of bijzonder, onze kennis en bijzonder machines in onze geconditioneerde productieruimte staan garant voor een oplossing die naadloos past, letterlijk.

Voordelen micro tandwiel

Wanneer u kiest voor micro tandwielen en micro overbrengingen van JPT heeft u een groot aantal voordelen:

• Kleinst maatafwijking in de markt
• Uitgebreide controle met 3D optische meetmachine
• Hardheidscontrole
• Continue kwaliteit
• Elke maat mogelijk, meerdere metalen

Optisch en uurwerk

Bij optische toepassingen, zoals laserapparatuur en microscopen, en bij uurwerken en horloges moet alles kloppen. Slecht zicht of afwijking in tijd zijn niet acceptabel. Daarom kiest u voor micro onderdelen, zoals kleine tandwielen en zeer kleine overbrengingen, met de kleinste maatafwijking mogelijk en de hoogst haalbare kwaliteit. Dat wilt u toch ook?

Ervaar het verschil

Wanneer u toe bent aan micro tandwielen of micro overbrengingen met de hoogste kwaliteit tegen een betaalbare prijs dan kiest u het best voor JPT. Wij ontwerpen, ontwikkelen en / of produceren voor u met passie de micro metalen onderdelen die uw product de continue kwaliteit geven die u nodig heeft. Neem vandaag nog contact met ons op voor de eerste kennismaking.

Beweging horloge, micro tandwiel