Nieuw: Draadvonkmachine productierobot

JPT introduceert de eerste productierobot voor de CUT1000 draadvonkmachine. Met deze nieuwe robot maken we een grote stap vooruit binnen onze productie.
De robot heeft 12 posities voor werkstukken en wisselt volledig automatische deze werkstukken in de draadvonkmachine. Dit gebeurt met zeer grote precisie, nodig om zeer kleine metalen delen te produceren zonder noemenswaardige maatafwijking. De introductie van de robot verhoogt de kwaliteit van de precisieproducten van JPT.
Met de nieuwe robot kunnen we onze productiecapaciteit verhogen. Daar waar in het verleden menselijke interactie nodig was om werkstukken te plaatsen en vervangen neemt de robot dit nu over. Daarmee creëren wij zes uur extra productietijd tijdens de nacht. Gedurende de dag hebben onze specialisten nu meer tijd om te besteden aan innovatie, productontwikkeling en ondersteuning van onderzoek.
Wilt u meer weten over onderzoek, ontwikkeling en productie van ultra-precieze en zeer kleine metalen maakdelen? Neem dan contact met ons op en wij delen met u onze grootste passie voor het allerkleinste.