Ontwikkeling

Bij de ontwikkeling van nieuwe fijnmechanische producten is het slim om op tijd specialisten te betrekken. Specialisten die weten welke grote details belangrijk zijn om zeer fijne en precieze onderdelen straks probleemloos te laten functioneren. Bij JPT hebben wij die kennis en kunde in huis. Al tientallen jaren lang.
Samen met uw ontwikkelafdeling onderzoeken wij mogelijkheden voor een optimaal ontwerp. Kijken wij samen met u naar een naadloze aansluiting op de productie en zorgen u en wij samen voor een probleemloos eindresultaat. Voor welke toepassing u het fijnmechanische product gaat gebruiken maakt daarbij voor ons niet uit.
Medisch, optisch, een uurwerktoepassing of iets anders. Het samen ontwikkelen van fijnmechanische onderdelen is onze passie en uw gemoedsrust. Ook voor ingenieursbureaus. Probeer ons eens uit.

microscoop optisch klein metaal jpt

Prototype

Heeft u een ontwerp voor een fijnmechanisch onderdeel en wilt u weten of dit in de praktijk gaat werken? De specialisten van JPT bouwen voor u graag het prototype. Daarbij gaan wij verder dan de bouw alleen. Wanneer het nodig is ontwerpen en bouwen wij zelfs ons eigen gereedschap om uw prototype te ontwikkelen.
Standaard in het proces van het bouwen van een prototype is het samen met u onderzoeken of het fijnmechanische onderdeel later efficiënt en effectief geproduceerd kan worden. En of het prototype in de praktijk gaat functioneren zoals u dat wilt. Kortom, het bouwen van een prototype is meer dan het bouwen van een prototype alleen. Precies dat is onze passie. Precies dat is uw voordeel. Neem daarom contact met ons op en ervaar zelf wat het bouwen van een prototype door JPT voor u betekent.

JPT serieproductie fijne metalen onderdelen

Productie

Bij de productie van zeer precieze en fijnmechanische onderdelen zijn prijs en levertijd natuurlijk belangrijk. Maar een afwijking in maatvoering die nagenoeg gelijk is aan nul misschien nog wel meer. En dat niet één keer, maar in serie. Elke keer opnieuw, exact hetzelfde. Daar is meer dan een specialisme voor nodig, dat vraagt passie voor het vak.
Gelukkig werken bij JPT alleen maar gepassioneerde vakmensen die voor u de productie van uw fijnmechanische onderdelen verzorgen. Dit doen wij in onze zeer moderne en geconditioneerde productiefaciliteit en onder ISO certificering. Onze passie en deze optimale omstandigheden zijn uw garantie voor de hoogste kwaliteit met geringste afwijking. In serie en wereldwijd. Voor zowel de optische-, medische– en uurwerksector. Neem gerust contact met ons op en leer zelf hoe wij uw productie van fijnmechanische onderdelen tot in de puntjes verzorgen