Opnieuw uitbreiding JPT – 2 nieuwe CUT1000 machines

Nu het werk toeneemt, met meer tevreden klanten die echt onze grootste passie voor het allerkleinste ervaren, gaan we – opnieuw – uitbreiden. Dat maakt ons blij. Team JPT is trots om te laten weten dat we per april 2018 onze totale ‘vloot’ aan CUT1000 draadvonk machines uitbreiden naar zes in totaal (0,03 mm draad). Een van deze machines wordt uitgerust met een robot voor het automatisch laden en ontladen van de machine.

Om de nieuwe draadvonkmachines (EDM, Electrical Discharge Machining) een plaats te geven breiden we op dit moment onze ‘clean room’ productie faciliteit uit.
Met de komende uitbreiding zijn we klaar om nieuwe opdrachten voor het ontwikkelen, testen en de productie van ultra precieze, zeer kleine metalen delen voor medische, engineering, uurwerken en optische toepassingen te plaatsen.

Wilt u ook ervaren hoe onze grootste passie voor het allerkleinste leidt tot een bijna 100% repeteerbare kwaliteit met nagenoeg nul procent afwijking in maatvoering? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

JPT clean production room rebuild
JPT wire cut1000 edm