Prototype naar productie

Bij het bouwen van een prototype waarbij zeer kleine en precieze metalen onderdelen nodig zijn gaat het nooit om één prototype. Vaak zijn er meerdere prototypen nodig om het ontwerp uiteindelijk goed te krijgen en geschikt te maken voor serieproductie. Daarbij is een uiterst kleine maatafwijking van de erg kleine metalen onderdelen meer dan belangrijk.

Prototype als voorloper van serieproductie

Een prototype is een voorloper van serieproductie. Het aanpassen van een prototype zodat deze in serieproductie genomen kan worden vraagt om specialistische kennis. De vakmensen van JPT denken in de ontwerpfase van het prototype al mee. Daardoor kan bij serieproductie van de metalen delen de kostprijs veelal omlaag.

Verder ontwikkelen prototype

Het verder ontwikkelen van een prototype met erg precieze metalen onderdelen is een gezamenlijk project. Als fabrikant heeft u kennis van het eindproduct, maar de specialisten van JPT hebben de kennis om samen met u tot een goede serie te komen. Zo kunnen wij verschillende metalen delen samenvoegen. Een klein metalen onderdeel heeft immers een kleinere maatafwijking dan de toleranties van de afzonderlijke metalen onderdelen. Dat verhoogt de nauwkeurigheid en verlaagt de kostprijs. Bij de doorontwikkeling van een prototype is dat voor u belangrijk.

Voordelen prototype naar serieproductie

Wanneer u de kennis JPT omtrent prototypes met zeer precieze metalen onderdelen voor uw product inzet heeft u veel voordelen:

·         Afzonderlijke metalen delen samenbrengen tot één nauwkeurig nieuw deel
·         Functies binnen een prototype samenvoegen verlaagt de kostprijs
·         Overgang van prototype naar productie zonder haperingen of onderbrekingen
·         Kleinste maatafwijking in de branche precieze metalen onderdelen
·         ISO 9001 en ISO 13485 (medisch) gecertificeerd

Serieproductie kleine metalen delen

Om uiteindelijk een serieproductie op te starten waarbij zeer kleine metalen onderdelen nodig zijn vraagt dat om een prototype met kennis. De gezamenlijke kennis van u als producent van het eindproduct en de kennis van en passie voor zeer kleine metalen onderdelen voor prototypes van JPT. Samen zorgen wij voor de doorontwikkeling van uw prototype of bouwen wij voor u een prototype op maat.

Ervaar het zelf

Wanneer u een prototype met uiterst nauwkeurige metalen onderdelen wilt laten ontwikkelen of wanneer u zo’n prototype heeft en u wilt dit laten doorontwikkelen zodat het later goed in serie geproduceerd kunt worden dan kunt u niet om JPT heen. Met het vakmanschap en de passie van de specialisten van JPT vertrouwt u een prototype dat u verder brengt. Nieuwsgierig hoe wij dat doen? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een eerste kennismaking.

Prototype naar serieproductie, prototype ontwikkelen, prototype laten ontwikkelen, doorontwikkeling prototype, ontwerp prototype, aanpassen prototype voor serieproductie.