Team JPT steunt borstkankermaand

Borstkankermaand (Breast Cancer Awareness Month*) is een jaarlijks terugkerende internationale campagne in oktober. Deze maand wordt georganiseerd door diverse internationale organisaties om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor onderzoek, preventie, diagnose, behandeling en genezing van borstkanker.
Deze jaarlijkse borstkankermaand heeft als doel mensen voor te lichten over het belang van onder andere vroegtijdige opsporing en testen.

Zoals u wellicht weet heeft Sirius Medical een nieuw apparaat ontwikkeld om tumoren te lokaliseren met gebruik van magnetisme in plaats van radioactiviteit. JPT heeft de engineering van het magnetisch zaadje gedaan dat bij deze nieuwe methode in de borst ingebracht wordt. Daarnaast verzorgt JPT de serieproductie van de magnetische zaadjes die ziekenhuizen over de hele wereld dagelijks gebruiken.
Kortom, wij zijn niet alleen zeer toegewijd aan behandeling en genezing van borstkanker, maar tegelijk voorstander van bewustwording en preventie.

Onze partner Sirius Medical heeft een button uitgegeven om aandacht te vragen voor borstkanker. Natuurlijk draagt team JPT deze buttons met trots, zoals u kunt zien op de foto. Helpt u ons oktober 2020 te promoten als borstkankermaand? Deel dit bericht met de hashtag #breastcancerawarenessmonth #borstkankermaand of stuur ons een bericht. Alvast bedankt voor uw hulp.

Team JPT

* Bron: https://en.wikipedia.org/wiki/Breast_Cancer_Awareness_Month