Twee nieuwe draadvonkmachines voor JPT

De laatste jaren hebben wij onze productiefaciliteit gemoderniseerd, uitgebreid en diverse nieuwe draadvonkmachines (Wire Cut Electric Discharge Machining) geplaatst. Nu onze oplossingen en producten nog meer in rek zijn hebben we – opnieuw – twee nieuwe draadvonkmachines besteld.
De nieuwe MP 1200 connect’s van Mitsubishi Electric zijn enkelvoudige high-end draadvonkmachines die kunnen werken met een draaddiameter van slechts 0,05 mm (dunner dan een mensenhaar). De MP1200 is uitgerust met het nieuwste D-cubes CNC controlesysteem met eenvoudig te bedienen aanraakschermen voor de bediening.
Met de nieuwe machines is JPT in staat om haar productie van ultra-precieze en zeer fijne metalen delen voor de medische en optische industrie verder uit te breiden.
De eerste van de nieuwe Mitsubishi Electric MP1200 connect draadvonkmachines wordt in januari 2019 geïnstalleerd en is een uitbreiding op de huidige draadvonkmachine ’s. De tweede machine komt later in 2019 en zal een oudere Wire EDM machine vervangen.

Jansen PT Mitsubishi MP1200 EDM