JPT op Medical Devices Meetings (18-19 September)

JPT is een gespecialiseerd fabrikant van ultra kleine metalen delen voor de medische industrie. Met vele jaren ervaring, een bewezen staat van dienst en de NEN ISO 13485 certificering zijn wij de ware partner voor leveranciers van medische instrumenten. Met dit als uitgangspunt zal JPT deelnemen aan de Medical Devices Meetings op de Universiteit Twente op 18 en 19 september aanstaande.

Medical Devices Meetings
De Medical Devices Meetings (MDM) op de Universiteit Twente is het internationale evenement voor de medische toeleveringsindustrie waar bedrijven elkaar kunnen vinden. Als een fabrikant of leverancier bent van medische instrumenten en apparaten dan kunt u nu uw privé afspraak met de specialisten van JPT plannen. Samen zijn we in staat om nieuwe mogelijkheden en oplossingen te bedenken. Oplossingen die zowel uw business vooruit helpen als – uiteindelijk – de mensen die medisch zorg nodig hebben. Daarbij maakt het niet uit of uw behoefte ligt op het vlak van (product)ontwikkeling, engineering, het maken van prototypes of productie. Meer informatie over deelname en registratie op de website van MDM.

Conferentie
Naast de mogelijkheid voor zakelijke kennismaking biedt de Medical Devices Meetings tegelijk een interessante conferentie met meerde actuele thema’s in de medische sector. Daarbij zijn onder andere digitalisatie, zorgkosten en -vergoedingen en nieuwe Europese wet- en regelgeving voor de medische sector. Natuurlijk zijn wij al helemaal klaar voor nieuwe en innovatieve ontwikkelingen, zoals u kunt lezen in ons artikel over het JPT digitale innovatieproject.

Nu plannen
Dit is uw kans om de experts van JPT te ontmoeten. Wij zijn er helemaal klaar voor om u en uw bedrijf vooruit te helpen met nieuwe en innovatieve medische instrumenten. U kunt zich online inschrijven of neem eenvoudig contact met ons op voor meer informatie.

JPT medical ultra small metal parts